Am strâns toate aromele de toamnă și le răsfir în cele ce urmează. Părul a înflorit târziu în toamnă și florile sale, laolaltă cu perele zemoase, îmi vor fi alături in zilele umede și reci care urmează.
I-am surprins și pe cei doi, Brândușa și Romeo, prieteni buni, după o vară plină de musafiri care i-au mângâiat și alintat.
Agastache, dovleci, struguri și must, într-un amestec de arome.
Cu zâmbet înainte în clasa 0.
Revenind la roșii, le-am așezat pe ultima masă însorită, sunt soiurile care încheie sezonul .
Persimmon
Persimmon
Harvard Square
Great White*P20
Clackamas Blueberry, Stripes of Yore, H34 Gelb, Bosque Bumblebee
Canestrino Luca
Black and Red Boar
Fragola Garfagnana
Sungold
Roșia Armeriei, roșia de Jelna, m-a uimit prin productivitate și rezistență.
Ardeii iuți din containere.
Carolina Reaper
Pimiento de Padron
Red Rocoto
Mirela
-->
Minunat! Și roadele, și chipul angelic de fetiță, și fața de masă cu dantelă croșetată (tu ai făcut-o?)...
ReplyDeleteScuze Carmen, comentariul tău a stat ascuns în Spam. Fetița este nepoțica vecinului, o năzdrăvană veselă.
DeleteÎmi povestea despre școală și ce i-ar place să învețe.
Fața de masă am păstrat-o de la bunica mea, dânsa a croșetat dantela și a cusut-o.
Bun venit Luiza!
ReplyDelete