Roșia aceasta îți trezește admirația de la primele fructe formate: la început sunt niște săculeți simpatici care pe măsură ce cresc se transformă în fructe cu pliuri adânci, de culoare galbenă-aurie. Când le privesc coapte mă gândesc la gutui și la mâncarea de gutui a bunicii. Interiorul are o zonă liberă, dar carnea este groasă, consistentă, cu un gust foarte dulce și aromat. Le-am pregătit și umplute cu carne și scăzute la cuptor în plasmă de roșii, o minune!
Cultivată pe două brațe, planta are acum o înălțime de aproximativ 1.70 m și două etaje de fructe formate, prinse în ciorchini rotunzi, care au câte 7-9 fructe per ciorchine.
Buna soro,ai inceput sa descarci "tolba cu bunaciuni".Spor la toate si recolte bogate.
ReplyDeleteDaaa, descarc tolba și încerc să fiu serioasă!:)
Delete