Buna soro. Ce poti spune despre un gradinar pasionat si priceput decat felicitari iar matasea japoneza e cireasa de pe tort, mult succes in continuare si recolte bogate. Weekend placut cu spor si vreme buna de gradinarit.
Un solarel frumos si cochet. Imi place in special faptul ca acolo am vazut soiuri - majoritatea renunta la cultura lor in solar in favoarea hibrizilor care vin rezistenti "din fabrica". Dar eu iubesc dulceata si parfumul soiurilor chiar daca vin la pachet cu ocazionalele crapari si umeri verzi la fructe. Imi place si modestia asumata a proprietarei cand se autonumeste "incepatoare". Exceptand pozitionarea tuburilor de picurare tot ce e acolo e facut profi. Felicitari si roade bogate! Abia astept sa vad anul asta ce "se coace" pe acolo.
ce-i chestia aia alba curentata ? :)
ReplyDeleteWow! Daca asa se prezenta cand era incepatoare.... cum arata roadele din gradina acum cand a evoluat?
ReplyDeletemi-e nespus de draga armeria...
ReplyDeleteBuna soro. Ce poti spune despre un gradinar pasionat si priceput decat felicitari iar matasea japoneza e cireasa de pe tort, mult succes in continuare si recolte bogate.
ReplyDeleteWeekend placut cu spor si vreme buna de gradinarit.
Sunt bucuroasă să împărtășesc și eu realizările Armeriei. M-am plimbat printre tomatele sale în această minunată seră. Mulțumesc Armeria.
ReplyDeleteAm citit multe articole scrise de ea pe Hobby! Văd acum că totul este de nivel înalt, textele de acolo și realizările de aici!
ReplyDeleteE imposibil sa nu o indragesti pe Armeritta!
ReplyDeleteUn solarel frumos si cochet. Imi place in special faptul ca acolo am vazut soiuri - majoritatea renunta la cultura lor in solar in favoarea hibrizilor care vin rezistenti "din fabrica". Dar eu iubesc dulceata si parfumul soiurilor chiar daca vin la pachet cu ocazionalele crapari si umeri verzi la fructe.
ReplyDeleteImi place si modestia asumata a proprietarei cand se autonumeste "incepatoare". Exceptand pozitionarea tuburilor de picurare tot ce e acolo e facut profi. Felicitari si roade bogate! Abia astept sa vad anul asta ce "se coace" pe acolo.