Tuesday, February 9, 2016

Oameni minunați



"Alexandru Holban: Mulțumesc Organizatorilor, Participanților Care au Dăruit Necondiționat și Celor care au primit și au învațat ceva important. Un participant care a primit și a fost impresionat data viitoare va dărui cu siguranță. Până atunci așteptăm să treacă iarna și plantăm la Salina Verde semințele de Rubarbă, Bob, Dovleac și Tufa de Zmeură primite.
Mă înclin!"

  Am participat la acest eveniment cu multă plăcere. Am fost surprinsă de numărul mare de participanți, de numărul mare de familii, de curiozitatea celor care au cerut semințe și de rapida trecere a timpului. 
   Am avut cu mine semințe de bob, rubarbă, praz, cicoare roșie, salată, roșii, fasole, iarbă grasă, aromatice, bame, gulii, sfeclă și răsadurile în hârtie. Toate au stârnit curiozitatea, toată lumea a dorit semințe, toată lumea s-a mirat de simplitatea și eficacitatea răsadurilor în hârtie. 
   Fiecare vizitator a dorit să vadă sulul de hârtie desfăcut, lucru pe care l-am făcut cu mare bucurie, dăruind plantele prezentate.
    Data viitoare voi lua cu mine mai multe pliculețe. 
















Mirela


-->

5 comments:

  1. Cat de frumos! Va invidiez pe cei care ati fost acolo si ati socializat :) :)
    Tu esti minunata!

    ReplyDelete
  2. Pentru asftel de activitati, mi-e dor de marele oras :) Asa mi-ar fi placut sa fiu acolo... Bravo, frumos!

    ReplyDelete
  3. Felicitari soro pentru acest eveniment, meritati toata stima, respectul si pretuirea noastra.
    Intr-o perioada in care o buna parte a societatii pune accentul pe individualism,profit si vanzare, o mana de oameni entuziasti ati reusit sa aratati ca va pasa de ce se intampla cu semintele noastre traditionale, ca va pasa de soiurile si varietatile deosebite de legume si ca, din putinul vostru puteti sa ajutati si alti gradinari entuziasti.
    Va urez mult succes in continuare si la cat mai multe editii a acestui minunat eveniment.

    ReplyDelete
  4. Felicitari! Ne dorim cat mai multe astfel de evenimente si cat mai multi gradinari pasionati!

    ReplyDelete
  5. Felicitari organizatorilor si participantilor, tare rau imi pare ca nu am putut sa ajung, din cate am inteles se mai organizeaza si in martie, poate atunci se intampla si pentru mine. Va doresc un weekend minunat!

    ReplyDelete