Tuesday, February 17, 2015

La fereastră


   În fiecare dimineață salut plantele de pe pervaz, suculente, grase și vioaie. Le salut și le răsfăț. Apoi sosește soarele care le încălzește bobocii. 





































La înrădăcinat.






    Ardeii iuți încă păstrează fustițele albe ale florilor. Cele două fire și-au păstat vigoarea și au înflorit în lunile de iarnă.  Le-am ajutat cu micorize. 







Mirelun

-->

10 comments:

  1. Sa inteleg ca Botosel este soarele?ori un suculent?ori ambele?
    Frumoase toate,vad ca ai si rasaduri noi,te-a mancat palmele...
    Numai bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))
      mă bucur mult de soarele acesta!
      Am avut ceva mâncărimi, recunosc...

      Delete
  2. Sucuelnta grasa si mai putin vioaie, cu blanita si mustati, e preferata mea :)
    Se intelege cu Brandusa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, știu Oana:))
      Are 10 ani, nici nu știu când au trecut. L-am primit de la un coleg, cred că avea 3-4 luni. A stat ascuns în mașina de spălat câteva săptămâni până a prins curaj și a început să se plimbe prin casă. Mama birmaneză și tatăl tomberonar. La 6 ani a fost operat de către un medic specialist care l-a salvat, i-a creat un alt traiect urinar, a supravițuit și se simte foarte bine. Pe Brândușa nu o cunoaște pentru că îi este frică să mearga la grădină, orice ieșire îl sperie. Vă salut pe toți! :))

      Delete
  3. Și mie îmi plac plantele suculente. Le-am descoperit când am constatat că alte plante nu prea rezistă la mine în casă (probabil că din cauza orientării ferestrelor). Și atunci am început să fac o colecție de suculente, care nu-s deloc pretențioase, le poți lăsa singure pe termen mai lung.

    Simpatic foc Botoșel! :)

    ReplyDelete